Robin Nagtegaal verlengt bij oranjehemden

Robin Nagtegaal verlengt bij oranjehemden

dinsdag 23 april 2024

HV KRAS/Volendam en Robin Nagtegaal hebben overeenstemming bereikt over een verlenging van zijn spelerscontract. De verlengde verbintenis van de 25-jarige speler, die op de rechterhoek inzetbaar is, is bedoeld met de intentie om hem lang in het oranje te zien spelen.

Robin Nagtegaal is inmiddels een bekend gezicht bij KRAS/Volendam. Hij kwam in 2019 over van Eredivisionist HV Hellas. Het spelen in Volendam bevalt de linkshandige hoekspeler goed.

"Het is allemaal top geregeld hier, ook de combinatie met mijn werk bij sponsor DBAC Duurzaam Beleggen  is super geregeld allemaal", vertelt Nagtegaal.

Geert Hinkens, Hoofdtrainer, voegt toe: “We zijn erg blij met het verlengen van Robin zijn contract. Hij heeft de laatste twee seizoenen de kansen gekregen waar hij al lang op wachtte en deze met beide handen aangegrepen. Robin hoort langzaam ook bij de ervaren jongens en hierin ligt voor hem het komende seizoen een mooie kans om zich verder te ontwikkelen.”

Nagtegaal heeft hoge verwachtingen voor de club op korte en lange termijn. "Ik denk dat wij met dit team voor het nationaal kampioenschap zouden moeten kunnen spelen. Er is veel kwaliteit op het veld. We trainen hard en we maken goede stappen samen."

HV KRAS/Volendam kijkt uit naar de voortzetting van de samenwerking met Robin Nagtegaal en is verheugd om hem verder te zien groeien en excelleren in het oranje.