SponsorKliks

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan  HV KRAS/Volendam, zonder dat het jou een cent extra kost!

 

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en HV KRAS/Volendam ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar HV KRAS/Volendam.
En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je HV KRAS/Volendam ook GRATIS sponsoren? 
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van R.K. Handbalvereniging Volendam. Voor jou een kleine moeite, voor HV KRAS/Volendam zijn het directe inkomsten.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van HV KRAS/Volendam. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert HV KRAS/Volendam hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch HV KRAS/Volendam weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor HV KRAS/Volendam is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat u de bestellingen die u online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert HV KRAS/Volendam dan niets op.

Bezoek de SponsorKlikspagina van HV KRAS/Volendam op
https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=12214