Stageplek

Erkend door Calibris

Sinds 24 september 2009 is HV KRAS/Volendam door Calibris officieel erkend als leerbedrijf. Calibris is als kenniscentrum verantwoordelijk voor de erkenning van leerbedrijven en het onderhouden van de kwalificatiestructuur voor de sectoren Zorg, Welzijn en Sport.

Stageplaatsen

Zie jij voor jezelf mogelijkheden bij een van de meest succesvolle indoor sportclubs van de afgelopen decennia? Neem dan contact op met onze vereniging via marketing@handbalvolendam.nl

Wat moet je weten?

Stages maken tegenwoordig een belangrijke deel uit van je studie: zo'n dertig procent van de opleidingstijd. En dat is natuurlijk ook wel te verwachten door het competentiegerichte leren. De verantwoordelijkheden die je in onze praktijkopdrachten en stages krijgt, zijn echt. Je maakt geen papieren opzetjes waar nooit meer iets mee gebeurt, maar je bent reallife aan de slag. De evenementen die je organiseert, de concepten die je bedenkt, de (beleids-)plannen die je ontwikkelt. Ze worden allemaal daadwerkelijk uitgevoerd of toegepast. Stages dus, om een stevige basis te leggen voor je latere loopbaan.

Tijdens je stage bij HV KRAS/Volendam gooien we je natuurlijk niet zomaar in het diepe! Je wordt intensief begeleid en gecoacht door een stagebegeleider uit onze organisatie. Deze stagebegeleider is het aanspreekpunt voor jou en de opleiding. Hij of zij helpt je bij het vaststellen van je stagedoel en de opdrachtformulering, én beoordeelt je werk. Tijdens bijeenkomsten met medestagiaires krijg je de kans om ervaringen uit te wisselen.

Stageplaatsen op verschillende niveaus

Er zijn mogelijkheden voor stageplaatsen op alle niveaus

  • MBO
  • HBO
  • Universitair