Huis-aan-huis Loterij

Uitslag van de 41ste Huis-aan-huis Loterij: 

Klik hier voor de uitslag!

Neem contact op met Jordy Baijens om je prijs op te halen. Dit kan door een e-mail te sturen naarj.baijens@handbalvolendam.nl of door te bellen of een berichtje te sturen naar 06 40021375.


Algemene informatie over onze Huis-aan-huis Loterij

Onze leden zetten zich massaal jaarlijks in voor onze grote Huis-aan-huis Loterij. Dit verenigingsevenement is al jarenlang een begrip in ons prachtige vissersdorp. Van de C-jeugd tot en met onze topteams, iedereen doet mee! We sluiten dan ook samen af door lekker in de kantine snert van Runderkamp Catering te eten. De trekking vind plaats traditiegetrouwe onder het toeziend oog van notariskantoor Feitsma Verhagen te Volendam.

Vrijwilligers en leden, iedereen doet mee!

Vrijwilligers van HV KRAS/Volendam verdelen het dorp in verschillende wijken. Iedere wijk heeft een wijkhoofd. Deze personen stellen een team van ongeveer 10-15 mensen samen om de wijk van deur tot deur te bezoeken. In Sporthal Opperdam werkt een kernteam van coördinatoren aan administratie, het beantwoorden van vragen en communicatie. De wijkhoofden geven instructies en zorgen voor een goede organisatie van de teams. Na afloop van de loterij komt iedereen samen in Sporthal Opperdam voor een kom erwtensoep en een drankje om de avond gezamenlijk af te sluiten.

Wat wordt er met de opbrengsten gedaan?

Door een lot te kopen, maakt een deelnemer kans op fantastische prijzen. Het doel van de loterij is geld in te zamelen voor de handbalvereniging. De opbrengst wordt volledig besteed aan projecten en het dagelijks beheer van HV KRAS/Volendam, wat bijdraagt aan de verdere ontwikkeling van onze handbalclub.

Bij voorbaat dank!

Wij willen iedereen hartelijk bedanken voor het kopen van loten en het steunen van de club. Ook willen we alle sponsors enorm bedanken voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

Hoe wordt de trekking gedaan?

Samen met notariskantoor Feitsma Verhagen wordt de loterij traditioneel jaarlijks getrokken. Uiteraard conform alle vergunningsnormen gesteld door de Gemeente Edam-Volendam en Kansspelautoriteiten.

Wat zijn de hoofdprijzen voor Editie 2024?

Alle prijzen worden geregeld via sponsoren, bijv. EP: Beerepoot Volendam

Dit jaar zijn de hoofdprijzen van de editie 2024:

   Hoofdprijzen
 1
 Hisense 50 inch smart tv
 2
 JBL retro speaker
 3
 Sonos Era 100
 4
 Ecovacs robot stofzuiger
 5
 Phillips smart tv 32 inch
 6
 Miele stofzuiger
 7
 Magimix staafmixer
 8
 Koekenpanset
 9
 Demeyere pannenset 5 delig
 10
 Wahl fohn

Verder zijn er nog 40 prijzen te verdelen!


Heb je gewonnen of heb je vragen over de loterij?

Neem contact op met Jordy Baijens om je prijs op te halen. Dit kan door een e-mail te sturen naarj.baijens@handbalvolendam.nl of door te bellen of een berichtje te sturen naar 06 40021375.


Verslag van de laatste editie:   Klik hier

Afgelopen avond vierde HV KRAS/Volendam wederom een hoogtepunt met de jaarlijkse Huis-aan-Huis Loterij, een geliefde traditie in onze gemeenschap. Met een hartverwarmende betrokkenheid gingen leden en vrijwilligers van alle leeftijden door de straten van Volendam om loten te verkopen, wat resulteerde in een buitengewoon succesvolle avond.

Tientallen toegewijde leden en vrijwilligers hebben zich ingezet om deze belangrijke fondsenwervende activiteit tot een succes te maken. Hun inzet heeft niet alleen bijgedragen aan het versterken van onze vereniging, maar ook aan het ondersteunen van haar activiteiten.

Als blijk van waardering ontvingen alle verkopers van de Huis-aan-Huis Loterij na afloop een heerlijk bakje snert, mogelijk gemaakt door Runderkamp catering. Het was een gezellige gelegenheid waarbij er volop werd nagepraat in de kantine.

Dankzij de vrijgevigheid van onze gemeenschap kunnen we binnenkort prachtige prijzen uitreiken aan de gelukkige winnaars, waaronder een Hisense 50-inch tv, JBL retro speaker, robotstofzuiger, Sonos Era 100 en nog veel meer.

De trekking van de loterij zal plaatsvinden op 8 mei bij notariskantoor Feitsma-Verhagen, en de uitslag zal op 15 mei 2024 beschikbaar worden gesteld op de website en sociale mediakanalen van HV KRAS/Volendam. Tevens zal er een gedetailleerd overzicht worden gepubliceerd in de lokale krant Nieuw-Volendam.

HV KRAS/Volendam wil graag haar oprechte dankbaarheid uitspreken aan alle deelnemers, kopers van loten, en de gehele gemeenschap voor hun onschatbare steun en bijdrage aan het succes van de jaarlijkse Huis-aan-Huis Loterij.