Dankbetuiging aan vrijwilligers voor hun bijdrage aan de 41ste Rommelmarkt!

Dankbetuiging aan vrijwilligers voor hun bijdrage aan de 41ste Rommelmarkt!

zondag 28 april 2024

Op zaterdag 27 april 2024 organiseerde HV KRAS/Volendam voor de 41e keer (!) een sprankelende rommelmarkt ter viering van Koningsdag, gehouden in sporthal Opperdam. Achter deze bruisende evenementen schuilt een jaar van toegewijde voorbereiding, waarbij een breed scala aan items wordt verzameld en opgeslagen. Tijdens de rommelmarkt staan talloze vrijwilligers en leden van de handbalvereniging klaar om deze items te verkopen en bezoekers te verwelkomen in de kantine, waar ze kunnen genieten van hapjes en drankjes. Ook dit jaar was een bezoek aan onze markt meer dan de moeite waard.

Buiten konden bezoekers genieten van een hamburgerstand, terwijl binnen een springkussen, twee hypermoderne H20-raceseats, een clown, spelletjes voor kinderen en een comfortabele zithoek voor ouderen voor een levendige sfeer zorgden. De hal was gevuld met een gevarieerd aanbod aan 'rommel', keurig gepresenteerd op marktkramen, en de ambiance was levendig en gezellig. Boven in de kantine was het eveneens een drukte van belang, met gasten die genoten van de gezelligheid en de grote belangstelling voor de loterij.

Dit alles was alleen mogelijk dankzij de onschatbare inzet van talloze vrijwilligers. We willen dan ook alle drijvende krachten achter dit evenement bedanken: jullie weten wie jullie zijn!

Maar we willen ook stilstaan bij de groep vrijwilligers die een kleine taak hebben gedaan, jullie zijn onmisbaar. Jong en oud allen die hun steentje hebben bijgedragen, bedankt.

Bij elkaar schatten we in dat er gedurende het weekend meer dan 100 vrijwilligers betrokken zijn geweest. Zonder jullie hulp is dit evenement niet mogelijk.

Jullie inzet was dus wederom fantastisch en heeft bijgedragen aan het succes van dit jaar!

Namens het bestuur van HV KRAS/Volendam

Gerard Veerman (Penningmeester)