MBO Coördinator Sport, Bewegen en Gezondheid - niveau 4

donderdag 04 maart 2021

MBO Coördinator Sport, Bewegen en Gezondheid - niveau 4

In samenwerking met HV KRAS/Volendam en AZ biedt de Onderwijsgroep Noordwest-Holland samen met ROC Kop van Noord-Holland, de BBL opleiding Sport, Bewegen en Gezondheid niveau 4 aan voor topsporters van de beide clubs.

Voor topsporters of toekomstig topsporters wordt het steeds moeilijker om school en een topsportleiding te combineren, daarom bieden wij de MBO Coördinator Sport, Bewegen en Gezondheid - niveau 4 voor topsporters aan.

Sportevenementen als wielerrondes en obstakelparcoursen schieten de laatste jaren als paddenstoelen uit de grond. Zie jij het ook wel zitten om jouw passie voor sport en je ondernemende karakter voor dit soort doeleinden te gebruiken, overweeg dan de opleiding coördinator sport, bewegen en gezondheid. Je leert sportevenementen, -wedstrijden en -toernooien organiseren: van het opzetten van een projectplan tot en met de evaluatie na afloop. Daarnaast ben je straks ook in staat om meer op persoonlijk niveau mensen te begeleiden bij een gezondere leefstijl.

 

Lokatie van de studie
AZ jeugdopleiding
Zuiderweg 72, 1456 NH Wijdewormer

(i.o.m. HV KRAS/Volendam kan vervoer georganiseerd worden)

 

Ben jij benieuwd naar deze opleiding en wil je meer informatie ontvangen over het ROC Kop van Noord-Holland? Neem dan contact op met Jeroen Visch via ‎j.visch@clusius.nl of 0629289725.

Vanuit de club kan je voor meer inhoudelijke informatie terecht bij Joost Ooms (0622774652).