Supportersoproep: Komende zaterdag Dames 1 en Heren 1 cruciale wedstrijden

Supportersoproep: Komende zaterdag Dames 1 en Heren 1 cruciale wedstrijden

dinsdag 30 april 2024

Komende zaterdag staat er een belangrijke dag op het programma in de Opperdam!

Onze Dames 1 en Heren 1 gaan de strijd aan in cruciale wedstrijden, en we hebben jullie steun nodig! De kassa opent om 16:30 uur, met de wedstrijd van Dames 1 tegen PSV die begint om 17:45 uur. Het is van cruciaal belang dat Dames 1 deze wedstrijd wint om in de Eredivisie te blijven.

Na de eerste wedstrijd organiseren we een "Eet je mee?" diner voor slechts €10 per persoon. Er zal een buffet verzorgt worden door sponsor en HV KRAS/Volendam businessclub cateraar Deli Snacks uit Volendam. Je kunt je hiervoor aanmelden via j.baijens@handbalvolendam.nl of bij de kassa van Dames 1. Alle inhoudelijke vragen kunnen ook gesteld worden aan Jordy. Tijdens dit diner zullen we als één vereniging achter onze topteams staan en uiteraard gezamenlijk stilstaan bij de dodenherdenking.

Na dit moment van samenzijn zullen we gezamenlijk onze heren aanmoedigen. Om 20:45 uur nemen zij het op tegen BEVO HC, en ook zij hebben jullie aanmoediging hard nodig, aangezien ze nog steeds kans maken om de finale te bereiken.

Laten we samen de tribunes vullen en Volendam krachtig en respectvol aanmoedigen!